Kategoriler
Proje Haberleri

Aksaray Sultan Konutları 3. Etap satışta

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Pusula İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks ve konforlu evleri ile dikkat çekmektedir. Aksaray Sultan Konutları 3. Etap henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Aksaray konut projesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bloklar 4 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daire içlerinde kiler, duvar kağıdı, ankastre set gibi olanaklar yer almaktadır. .

Site sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. İçerisinde kamelyalar, çocuk oyun alanları, geniş yeşil alanlar, otopark gibi donanımlar da bulunmaktadır. Sultan Konutları 3.Etap konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daire büyüklükleri brüt 150 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Aksaray Sultan Konutları 3. Etap fiyatları ne kadar?

Aksaray konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan 3+1 tip dairelerin fiyatları 635 bin TL’den başlamaktadır.

Aksaray Sultan Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Aksaray’ın merkezi mahallerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 382 212 69 68 ve 0 532 507 99 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…