Kategoriler
Proje Haberleri

Akse Life Çayırova satışları devam ediyor

Akse Life Çayırova projesi, Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi ALB Konut Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Ayrıca proje, benzersiz konumu ve muhteşem doğa, deniz ve adalar manzarası ile dikkat çeken bir projedir. 4.664 metrekarelik alan üzerine toplam 2 blok ve 110 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1 tip daireden 3 artı 1 tip daireye kadar hem teraslı dubleks hem de ara kat seçenekleri mevcuttur.

Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için aşağıda detaylı bilgiler sunulmaktadır.

İç Yapı ve Özellikler

Akse Life Çayırova projesinde toplam 2 blok ve 110 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri 2 artı 1 bahçe katı dairelerin brüt 86 ile 92 metrekare, 2 artı 1 arakat dairelerin brüt 97 metrekare, 3 artı 1 arakat dairelerin brüt 150 metrekare ve 3 artı 1 dubleks dairelerin brüt 230 metrekare arasındadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için blokların altında 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte, misafirler ve ikinci araçlar için açık otopark alanı da bulunmaktadır.

Sitede açık ve kapalı alan olmak üzere sosyal alanlar bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; büyük açık yüzme havuzu ile kadın ve erkek ayrı 2 adet kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanı, açık ve kapalı alanda kafeler, kadın/erkek spa ve fitness merkezi, çardak, çocuk oyun parkı ve şelale yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahip olan daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı da bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahip olup, daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup, görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Konum ve Çevresi

Akse Life Çayırova projesi, Kocaeli’nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konumu sayesinde doğal tabiat parkları, kamp alanları ve mesire yerlerinin geçiş güzergahında yer almaktadır. Ayrıca, Meva Anadolu ve Çayırova Millet Bahçesi arasında konumlandırılmıştır. Proje, deniz, doğa ve şehir manzarasına sahip olmasıyla da dikkat çekmektedir.

Proje, Kartepe, Yuvacık, Maşukiye Sapanca, Bayramoğlu, Kerpe ve Kandıra başta olmak üzere pek çok doğal ortama da yakın bir konumdadır. Bu sayede, doğayla iç içe ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Akse Life Çayırova fiyatları ne kadar?

Akse Life Çayırova projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Konut projesinde 2+1 tip dairelerin fiyatları1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi, benzersiz konumu ve doğa, deniz ve adalar manzarası ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sunduğu imkanlar ile modern bir yaşamın kapılarını aralayan bir proje olarak öne çıkmaktadır. Fiyatları ve konumunun doğal ortamlara yakınlığı da projenin cazibesini arttırmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 357 61 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…