Kategoriler
Proje Haberleri

Aktez Trend Esentepe satışı devam ediyor

Aktez Trend Esentepe projesi şık mimari tasarımı ve yüksek kalite standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Aktez Yapı tarafından hayata geçirilmektedir.

Konut projesi içerisinde her biri 7 katlı 2 blokta toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aktez Yapı kalitesi ile geliştirilen projede her biri 7 katlı olan 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklar içerisinde toplam 48 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 101 metrekare olmaktadır. 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dubleks dairelerin net büyüklüğü 189 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik projede ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Aktez Trend Esentepe konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Akçakoca İlçesi Hacı Yusuflar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olan proje konumu itibariyle güneş alan konutlara sahiptir. Çevresinde çeşitli eğitim kurumları, emniyet müdürlüğü ve sağlık kurumları yer almaktadır. Üstelik söz proje ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumda yükselmektedir.

Aktez Trend Esentepe fiyatları ne kadar?

Aktez Trend Esentepe projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 551 242 65 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…