Kategoriler
Proje Haberleri

Aktoprak Evler 3 projesinde kişiye özel ödeme

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Beker İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Aktoprak Evler 3 konut projesi, toplam 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

4 adet bloktan meydana gelen projede, 67 adet daire mevcut. Konut projesindeki bloklar 5 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 dubleks tipte daireler yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 157 metrekare ila 305 metrekare arasında değiştiği proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Aktoprak Evler 3 konut projesi fiyat bilgisi

Aktoprak Evler 3 konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 320 bin TL ila 350 bin TL arasında, 5+1 dubleks tipteki konutların fiyatları ise 490 bin TL ila 495 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksit yaparak da konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 85’i satılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi site özellikleri

Konut projesinde; çocuk oyun alanları, kameriye ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Akıllı ev sistemiyle donatılmış olan konut projesinde, apartman girişleri de şifreli.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesindeki dairelerin yüksekliği 2,8 metre olarak belirlendi. Konut projesinde intercom sistemi de mevcut durumda.

Konut projesinin inşası sırasında radye temel sistemi ve C30 beton kullanıldı. Dayanıklı ve sağlam dairelerden meydana gelen konut projesinde, en kaliteli malzemeler kullanıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Akçalar Mah. Koşar Sok. No: 4 Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Uluabat Gölü manzarasına sahip olan Aktoprak Evler 3 konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0224 355 00 05 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.