Kategoriler
Proje Haberleri

Aktown Yalova satışta

Akyol İnşaat, 35 yıllık birikimi ve yenilikçi yaklaşımıyla birçok başarılı proje gerçekleştirmiş bir inşaat şirketidir. Şirket, Yalova’da daha önce hiç yapılmamış bir projeyi hayata geçirmektedir. Bu proje Aktown Yalova projesi olup Yalova, Merkez’de Gazi Osman Paşa Mahallesinde yer almaktadır. Karma konut projesi Akyol İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

İş ve yaşamın buluşma noktası

İş dünyasını, ticareti ve yaşamı aynı projede bir araya getiren Aktown, Yalova’nın ekonomik büyümesine katkı sağlamak için tasarlanmıştır.

Proje, 23 bin 282 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Ayrıca projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer almaktadır. Bunların dışında tam teşekküllü bir sağlık merkezi de proje içerisinde yer almaktadır. Ve ayrıca proje içerisinde Aktown Otel yer almaktadır.

Proje içerisinde 268 adet daire ve 632 adet ofis yer almaktadır. Aktown Rezidans bölümünde geniş ve kullanışlı 1+1 tip daireler yer almaktadır. 1+1 tip daireler brüt 58 metrekare büyüklüğündedir. Ofis bölümündeki ofisler 20, 23, 36, 46, 58, 378 ve 510 metrekare büyüklüğündedir.

Aktown Yalova projesinde, modern tasarımlı açık hava meydanı, toplantı odaları, ofisler, yeşil alanlar yer almaktadır. Ayrıca, A+ ofisler, ticari üniteler ve konforlu rezidans daireler yer almaktadır.

Aktown, iş, konut ve bir dizi ayrıcalığı içeren bir karma proje olarak tasarlanmıştır. İş dünyası, yaşam ve ticaret bu projede bir araya getirilmiştir.

Aktown, geniş bir alana sahip olup ofisler, ticari üniteler, rezidanslar, sağlık merkezi, konsept otel, ayrıca gastronomi noktaları gibi birçok farklı özellik sunmaktadır.

Projede yer alan Aktown Meydan’da, açık havada restoranlar ve hizmetleri sunmaktadır. Böylece iş ve yaşamı bir arada bulundurmaktadır.

Aktown, üst düzey iş yemekleri için gurme restoranlar, sağlık merkezi, otel gibi lüks imkanlar sunmaktadır. İş hayatının tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezde buluşturmayı hedeflemektedir.

Aktown Yalova fiyat listesi

Yalova konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

58 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Projede ayrıca ofisler yer almaktadır. Ofislerin büyüklükleri 20 metrekare ile 510 metrekare arasında değişmektedir.

1+0 tipindeki bu ofislerin fiyatları 1 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 54 bin 900 TL’ye kadar yükselmektedir.

Ayrıca 60 metrekarelik dükkanların fiyatları ise 6 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Aktown Yalova nerede yer almaktadır?

Karma konut projesi Yalova, İstanbul, İzmit ve Bursa gibi büyük iş merkezlerinin kesişim noktasında yer almaktadır. Bu nedenle proje stratejik bir konuma sahiptir. Yalova projesi şehir merkezine 4, şehir hastanesine 2, terminale 2, hızlı feribota 4 dakika mesafededir. Ayrıca Yalova Üniversitesi’ne 8, İstanbul’a 35, Bursa’ya 40 ve Kocaeli’ne 55 dakika mesafede yer almaktadır. Projenin satış ofisi Gaziosmanpaşa Mahallesi, Şehit Bihicarettin Caddesi, No: 61 Merkez /  Yalova adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 77 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…