Kategoriler
Proje Haberleri

Akyapı Big Country Büyükçekmece yakında satışta

Akyapı Big Country Büyükçekmece projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Akyapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 225 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir.

Büyükçekmece konut projesi 225 bin metrekarelik arsa üzerinde tek katlı 126 adet villadan meydana gelmektedir. Bu projede yer alan villalar 4 artı 1’den 7 artı 1’e kadar değişen farklı tipte villa  seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

225.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde tek katlı 126 adet villa bulunmaktadır. Bu villaların 4 artı 1’den 7 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villa projesinde ayrıca her villanın kendine ait bahçesi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Büyükçekmece villa projesindeki villalarda  ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşa kabin yer almaktadır.

Akyapı Big Country Büyükçekmece konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar göl ve deniz manzarasına sahiptir.
Akyapı Big Country Büyükçekmece projesinde 4 artı 1’den 7 artı 1’e kadar villa seçenekleri bulunmaktadır. Ancak projenin fiyatları henüz paylaşılmamıştır. İlerleyen günlerde ödeme koşulları belirlenecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 25 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…