Kategoriler
Proje Haberleri

Akyapı Big Country yüzde 50 teslimde ödeme fırsatı

Akyapı Big Country villa projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi’nde yer almaktadır. Büyükçekmece villa projesi Akyapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satışlar villa projesinde tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Başlatılan kampanyanın detaylar ve proje detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi Alkent 2000 Mahallesi’nde yer alan 225 bin 90 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu arsa alanı üzerinde farklı tip ve büyüklüklerde toplam 126 adet villa yer almaktadır.

Büyükçekmece villa projesinde 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 tip villalar yer almaktadır. Villa projesinde yer alan tüm villalar tek katlı olarak projelendirilmiştir. Büyüklükleri ise 462.59 metrekare ile 639.06 metrekare arasında değişmektedir. 4+1 tip daireler brüt 462.59 metrekare büyüklüğündedir. 5+1 tip daireler brüt 466.91 metrekare büyüklüğündedir. 6+1 tip daireler brüt 561.73 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 7+1 tip daireler brüt 639.06 metrekare büyüklüğündedir.

İstanbul villa projesi içerisinde tenis kortları, basketbol sahası, mini futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çalışma alanları, kafeler yer almaktadır. Ayrıca barbekü alanı, bilardo odası, toplantı odası, yürüyüş parkuru, voleybol sahası yer almaktadır. Bunların dışında villaya özel yüzme havuzu, masa tenisi odası, fitness salonu, buhar odası, sauna, hamam ve otopark gibi alanlar da yer almaktadır.

Akyapı Big Country kampanyalı ödeme planı

Akyapı Big Country projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Başlatılan kampanya kapsamında ilk etapta yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Ayrıca kalan yüzde 50 oranındaki tutarı ise teslimde ödeme imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte projede KDV’nin yarısı da firma tarafından karşılanmaktadır. Villa projesinin 2024 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanmaktadır. Böylece yüzde 50 oranındaki ödeme de 2024 yılının sonlarına doğru yapılacaktır.

Akyapı Big Country nerede yer almaktadır?

Büyükçekmece villa projesi Alkent 2000 Mahallesi, Güzeltepe Sokak, No:8 Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Villa proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 25 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…