Kategoriler
Proje Haberleri

Akzirve Topkapı 29 kefilsiz kredisiz ev sahibi yapıyor

Akzirve Topkapı 29 projesi İstanbul’un tarihi kalbi Topkapı’da, tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada yükselmektedir. Konut projesi Akzirve İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Topkapı konut projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Proje hakkında detaylar ve kampanya detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Modern Mimarisi ve Geniş Yeşil Alanları ile Hayalinizdeki Yaşamı Yakalayın

Avrupa’nın en iyi mimarlık ofislerinden Chapman Taylor tarafından tasarlanan Akzirve Topkapı 29, modern mimarisi ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Topkapı konut projesi1.691 adet konut, rezidans, alışveriş merkezi, ofis ve otel gibi birçok farklı fonksiyonu bir arada bulundurmaktadır. Böylece proje, her kesimden ve her yaşam tarzından insana hitap etmektedir.

Ayrıca Topkapı konut projesinde kalan son daireleri için yeni bir kampanya başlatılmıştır. Bu kapsamda kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle konut sahibi olma fırsatı sunmaktadır.

Konut projesinin 2022 yılında inşaatına başlanmıştır. Söz konusu projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje ayrıca, 15 vinç ve 2 binden fazla çalışanla konut sektöründe en hızlı proje olarak da dikkat çekmektedir.

Sosyal ve Kültürel Zenginliği ile Hayatınızı Zenginleştirin

Topkapı 29 projesi, sosyal ve kültürel zenginliği ile de fark yaratmaktadır. Cadde mağazaları, ofisler, yaşam ve alışveriş merkezleri, dünyaca ünlü bir otel ve geniş sosyal donatı alanları ile proje, sakinlerine her ihtiyacını karşılayabilecekleri bir yaşam sunmaktadır.

Uzun vadeli değer taşıyan projeleri ile öne çıkan Akzirve, dayanıklılık konusunda da tüm projelerine çok güvenmektedir. Topkapı 29 projesinin de dayanıklılığı İstanbul Teknik Üniversitesi’nden alınan belgeyle tasdik edilmiştir.

Kampanya Detayları

Akzirve Topkapı 29 projesinde kalan son daireler için yeni bir kampanya başlatılmıştır. Başlatılan bu kampanya kapsamında, şirket bünyesinde 72 ay vade ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı, kefilsiz, kredisiz, firma bünyesinde ödeme imkanı sunulmaktadır.

Topkapı 29 projesi, konut ve ticari ünitelerin olması nedeniyle yatırım için ideal bir seçenek sunmaktadır. Proje İstanbul’un en önemli bölgelerinden birinde, tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada yer almaktadır. Ayrıca proje, hızla değer kazanan bir konumda yer almaktadır.

Akzirve Topkapı 29 projesi, modern mimarisi, geniş yeşil alanları, sosyal alanları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca depreme dayanıklılığı ve yatırım potansiyeli ile İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlerin en ideal seçeneklerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…