Kategoriler
Proje Haberleri

Alarahan Hill Alanya satışa sunuldu

Antalya Alanya konut projesi Alarahan Emlak İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daire satışlarında kredi imkanı da sunulmaktadır. Alarahan Hill Alanya konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Sultaniye Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Daire içlerinde pek çok olanak sunulmaktadır. Ayrıca dairelerde panjur, spot aydınlatma gibi daha pek çok imkana sahiptir. Bunların yanı sıra daireler deniz manzarasına sahiptir.

Alarahan Hill Alanya konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Proje kapsamında ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık otopark gibi imkanlar sunulmaktadır. Bu daireler 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır.  Dairelerin büyüklükleri ise brüt 58 metrekaredir. Aynı zamanda konut projesinde lansmana özel avantajlı satışlar başlamıştır.

Alarahan Hill Alanya fiyatları ne kadar?

Alanya konut projesinde yer alan dairelerin bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 1+1 daireler, 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlardaki daireler, %40 peşinatla inşaat sonuna dek özel ödeme planıyla sunulmaktadır.

Alarahan Hill Alanya nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, Antalya Alanya, Oba Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje şehir merkezine ve ihtiyaç duyulan pek çok yere yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0552 672 67 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…