Kategoriler
Proje Haberleri

Alarahan River faizsiz vadeli ödeme seçeneği ile satışta

Alarahan River Antalya Alanya’da yer alan bir projedir. Proje Alarahan Emlak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bölgede benzer başarılı projeleri olan firma bu projesinde de titizlikle çalışmaktadır. Projede yer alan dairelerin özellikleri, satış fiyatları, ödeme seçenekleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Alarahan River 4 katlı tek blok olarak yükselmektedir. Sakin bir lokasyonda yer alan projede daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde bir adet orta kullanım banyosu vardır. Banyoda duş kabini hazır olarak yer almaktadır. İç kapılar özel tasarımlı Amerikan kapıdır. Dış kapılar güvenli çelik kapıdır. Daha modern bir görünüm sağlayan spot aydınlatma özelliği vardır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Isıtma klima ile sağlanmaktadır. Bu klima aynı zamanda yazın serinlemek için de kullanılmaktadır.

Alarahan River projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna bulunmaktadır. Düzenli spor yapanlar için spor salonu mevcuttur. Ortak kullanım alanında açık olarak hem çocuk, hem yetişkin yüzme havuzu vardır. Bu havuzların çevrelerinde dinlenme ve sohbet etme yerleri olarak özel kamelyalar bulunmaktadır. Proje kapsamında çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı da mevcuttur.

Alarahan River konum ve satış avantajları

Proje denize 300 metre mesafede yer almaktadır. Yakınlarında okul ve market bulunmaktadır. Uzak yerlere ulaşım için özel araçlar kullanılmaktadır. Yazlık bir bölgede olmasına rağmen hem yaz hem kış kullanımı için uygundur.

Alarahan River projesinde 1 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu daireler brüt 58, net 52 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin şu anda satış fiyatı 2 milyon 50 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. En güncel fiyatları firmanın kendisinden alabilirsiniz. Daire satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Ayrıca yüzde 40 peşinat ile vadeli ödeme seçenekleri vardır. Dairelerin 2022 yılı Kasım ayı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 672 67 07 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ödeme koşulları ya da fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız