Kategoriler
Proje Haberleri

Alemdar İnşaat Gölcük Evleri satışları devam ediyor

Alemdar İnşaat Gölcük Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bolu’nun Merkez İlçesinde yükselen proje Alemdar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Merkez İlçesi Aktaş Mahallesi üzerindeki bin 470 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Alemdar İnşaat Gölcük Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara yer verilmiştir.

15 adet dairenin yer aldığı site içerisinde geniş peyzaj alanları yer alır. Projede dairelerin yanı sıra aynı zamanda ticari birimlerde bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler brüt 134 metrekarelik alana sahiptirler.

Alemdar İnşaat Gölcük Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Bolu Merkez, Aktaş Mahallesinde konumlandırılmıştır. Gölcük Bulvarı ve çevresi park cepheli olan projenin çevresinde aynı zamanda Spor Lisesi ve Bilim-Sanat Merkezi yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 134 metrekare alana sahip 3+1 daireler 755 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0374 213 16 28 ve 0532 692 51 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…