Kategoriler
Proje Haberleri

Alesya 104 Kurşunlu kişiye özel ödeme planlarıyla satışta

Alesya 104 Kurşunlu konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Gemlik İlçesinde yükselen proje Asil Çelebiler İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Alesya 104 Kurşunlu Daireleri Hangi Özelliklere Sahip?

Site içerisinde bulunan proje, Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi üzerindeki 14 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kurşunlu konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, mobilya, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar sunulmaktadır.

Proje, 5 blok ve 104 konuttan meydana gelmektedir. Site içerisinde kamelya, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk parkı, mescid, spor salonu, çocuk oyun odası gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda kapalı-açık otopark, su depoları, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, kapıcı gibi olanaklar da sunulmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 91 metrekare ile 136 metrekare arasında değişmektedir.

Kurşunlu projesinde daire fiyatları ne kadar?

Kurşunlu konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

91 metrekare 3+1 daireler 775 bin TL,

136 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 495 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Gemlik’in Kurşunlu semtinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Kurşunlu Marinaya 2 dakika, Gemlik’e 20 dakika uzaklıktadır. Bursa Merkeze ise 30 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 909 31 49 ve 0542 257 66 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…