Kategoriler
Proje Haberleri

Alesya 104 Kurşunlu son daireleriyle satışta

Alesya 104 Kurşunlu projesi son lüks daireleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asil Çelebiler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asil Çelebiler İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 3 katlı 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda toplam 104 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 96 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; yarı olimpik yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı ve oyun odası, spor salonu ve kamelya bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde Hilton banyolar bulunmakta olup içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanması yapılmaktadır. Amerikan mutfak, ankastre set, mutfak doğalgazı, spot aydınlatma pek çok donanım yer almaktadır.

Alesya 104 Kurşunlu konumu hakkında

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer alan proje Kurşunlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde eğlence merkezi, market, park, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi birçok alan bulunmaktadır. Söz konusu proje anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bununla birlikte deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçları yer almaktadır.

Alesya 104 Kurşunlu fiyatları ne kadardır?

Alesya 104 Kurşunlu projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Üstelik daireler 2 yıllık garanti belgesi ile teslim edilmektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(224) 909 31 49 veya 0(542) 257 66 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…