Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Effect satışları başladı

Algün Effect projesi az katlı, etkileyici ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Bununla birlikte nitelikli ve güvenli bir iş ortamı sağlayan, ticari alanlar ve çeşitli sosyal olanaklara sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lüks konsepti ve yatay mimari çizgileriyle kaliteli yaşam sağlayan projede 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bununla birlikte nitelikli ve güvenli bir iş ortamı sağlayan, ticari alanlar ve çeşitli sosyal olanaklara sahiptir. Konutların 70 metrekareden 220 metrekareye kadar değişen seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bazı dairelerin yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Duvar kağıdı uygulaması, kiler, panjur sistemi, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Algün Effect konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Çavuşlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Algün Effect fiyatları ne kadardır?

Algün Effect projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar dairenin tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre farklılık göstermektedir. Brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.055.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.445.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede alternatif metrekare ve fiyatlarda daire ve dükkan bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 28 veya 0 (533) 700 23 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…