Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Nefes sıfır faiz fırsatıyla satışta

Düzce konut projesi ALG Constructions firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Düzce İli, Merkez İlçesi, Koçyazı Mahallesi’nde yer almaktadır. Sıfır faiz fırsatı ile satışa sunulan Algün Nefes projesi yatay mimarisi ile dikkat çekmektedir. Projede daire tipleri neler? Ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

ALG Constructions firması güvencesi ile inşa edilen konut projesi 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 22 bin metrekare üzerinde yatay mimaride onaltı adet konut bloğu yer almaktadır. 16 adet konut bloğu zemin kat + 3 normal katlı olmak üzere toplam 4 katlı olarak tasarlanmıştır. Konut projesinde yer alan daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca proje içerisinde 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerine de yer verilmektedir. Konutların dışında projede ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 13 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 207 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise brüt 284 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.  Algün Nefes projesinde teras ve bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Ayrıca zengin sosyal tesis ve lounge alanları, çocuk oyun alanları da yer almaktadır.

Algün Nefes fiyatları ne kadar?

Düzce konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon 295 bin TL’den başlamaktadır. Satılık daire fiyatlarının detaylarına baktığımızda ise;

139 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 295 bin TL’den başlamaktadır.

207 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 936 bin TL’den başlamaktadır.

284 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 566 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede yer alan brüt 99 metrekare büyüklüğe sahip iş yeri ise 1 milyon 415 bin 525 TL’den başlamaktadır.

Algün Finansman Modeli ile konut projesinde 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projede 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır.

Algün Nefes nerede yer alıyor?

Konut projesi Koçyazı Mahallesi, 2340 Sokak No: 20 Merkez / Düzce  adresinde yer almaktadır. Teslim tarihi ne zaman  diye baktığımızda ise projenin 2024 yılı Ağustos  ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 7 281 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…