Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Royal satışları devam ediyor

Algün Royal projesi geniş bahçeli dubleks ve tripleks villaları, teraslı daireleri ve cadde üzeri konumuyla ticari ünitelerden oluşuyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 77 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 22.158 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 77 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin geniş bahçeli dubleks ve tripleks villaları, teraslı daire seçenekleri bulunmaktadır. Bununla birlikte cadde üzeri konumu itibariyle ticari ünitelerden oluşuyor. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 219 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 208 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 227 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 276 metrekare olmaktadır.

Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Algün Royal konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi Düzce İli, Merkez İlçesi, Şıralık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca projede ulaşım sorunu olmaması projesi öne çıkarmaktadır.

Algün Royal projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler 2.364.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 3 artı 1 daireler 2.146.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 4 artı 1 villalar 3.163.300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 2 villalar 4.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 7 281 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…