Kategoriler
Proje Haberleri

Alimoğlu Sitesi satışları devam ediyor

Alimoğlu Sitesi Isparta’da yer alan bir projedir. Proje Alimoğlu Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yapımı devam eden dairelerin satışları da devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Alimoğlu Sitesi 4 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklar zemin kata ek olarak 5 kat olarak tasarlanmıştır. Bu bloklardaki her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Projenin tamamı 96 daireden oluşmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında kullanım için idealdir. Konutlarda ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Daire içleri özel tasarımlı dayanıklı kapılardan oluşmaktadır. Dış kapı ise çelik kapıdır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set mevcuttur. Dairelerde vestiyer ve görüntülü diafon vardır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Alimoğlu Sitesi içinde güvenlik için 7/24 kameralı güvenlik sistemi vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Dairelerin su kesintilerinden en az etkilenmesi için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Çocukların site içinde güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır. Ayrıca yetişkinlerin de günlük spor yapabilmeleri için özel yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

Alimoğlu Sitesi daire satışları

Proje yapım aşamasında olup dairelerin satışları devam etmektedir. 3 oda 1 salon brüt 140, net 96 metrekare olan daireler şu anda 1 milyon 400 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Alimoğlu Sitesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (246) 260 20 00 sabit numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca bilgi için 0 (532) 600 54 40 cep numarası da bulunmaktadır. Daireler ve proje hakkında merak ettiklerinizi bu numaralardan edinebilirsiniz. 

Diğer proje detaylarına göz atmak için tıklayınız…