Kategoriler
Proje Haberleri

Allora Garden Aralık teslim daire satışları devam ediyor

Allora Garden Ankara Çankaya’da yer alan bir projedir. Bölgede çok sayıda başarılı projesi olan MYZ Grup tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaatına devam edilen dairelerin 2022 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Allora Garden toplam 5 bin 45 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 16 adet konut bulunmaktadır. Konutların tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Bu balkonlar geniş tasarlanmıştır. Hem yazın hem kışın kullanılma özellikleri vardır. Konutlarda ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da vardır. Salon ile mutfak ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde ek olarak çamaşır odası bulunmaktadır. Bu odada ütü ya da çamaşır kurutma yapılabilir.

Allora Garden 24 saat özel güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Bu özel güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı sistemler de hazır olarak bulunmaktadır. Site içinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark alanı vardır. Bu otopark alanlarına gelen misafirler de araçlarını park etmektedir. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Ayrıca elektrik ve su kesintileri için de önlem alınmıştır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için özel su deposu vardır.

Allora Garden fiyatları ne kadar?

Projede yer alan daireler bahçe katı dubleks ve teraslı olarak ikiye ayrılmaktadır. Bahçe katı dublekslerin ön kısımlarında kendilerine ait bahçe alanları vardır. Bu bahçe alanları 260 metrekare ile 325 metrekare arasında değişmektedir. Dairelerin net kullanım alanı 235 metrekaredir. Şu anda fiyatları 9 milyon 750 binden başlamaktadır. Teraslı dairelerde net kullanım alanı 314 metrekaredir. Bu alana ek olarak 95 metrekare teras alanı bulunmaktadır. Teraslı dairelerin satış fiyatları da bahçe katları ile aynıdır.

Allora Garden dairelerinin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları ve ödeme planlarını firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (312) 473 35 73 ya da 0 (534) 500 55 15 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…