Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Allsancak İzmir yüzde 10 indirimli satışları devam ediyor

Allsancak projesinde yer alan dairelerin satışları avantajlar ve kampanyalar ile devam etmektedir. İzmir’in kalbinde yer alan Allsancak projesi, Pekintaş Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. & Burakcan İnşaat ve Tic. Ltd. Şti tarafından yürütülmektedir. Fiyat güncellemesinde bulunan firma, dairelerin satışlarında yepyeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Proje hakkında bilgiler ve son güncel kampanyaları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje konumu ve özellikleri

Allsancak projesi, İzmir’in en eğlenceli ve hareketli ilçelerinden birisi olan Alsancak’ta hayata geçirilmektedir. Modern yapılı dairelerde yer alan balkonlar İzmir ve körfez manzarasına sahiptir. Yılın her mevsimi göz alıcı güzellikte olan İzmir’in her yerine ulaşma imkanı kolaydır. Proje konumundan çevre ilçelerden olan Urla 40 dakika, Çeşme 55 dakika, Şirince 70 dakika, Foça ve Kuşadası ise 1 saatlik mesafededir. Çevre ilçeler gibi şehrin önemli cadde ve meydanları da konuma yakındır. Kordon 1,5 kilometre, Konak Meydanı 3,5 kilometre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1,7 kilometre, Gündoğdu ve Lozan Meydanları ise 2,2 kilometre uzaklıktadır. Benzer şekilde eğlence ve alışveriş merkezlerine de yakın konumdadır. Eğlenmek ve alışveriş yapmak için Konak Pier 3,4 kilometre, Ege Perla Alışveriş Merkezi 3,9 kilometre, Point Bornova Alışveriş Merkezi 6,9 kilometre, İkea 7,6 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca vapur iskelesi, metro istasyonu, tren garı ve tranway istasyonuna da yakın bulunmaktadır.

Proje hem toplu taşıma, hem özel ulaşımda avantajlı konumda yer almaktadır. Bundan dolayı okul ve işe gidiş gelişlerde kolaylık sağlamaktadır. Eğitim alanı olarak Namık Kemal Lisesi, Yaşar Üniversitesi, Atatürk Lisesi, Özel Tevfik Fikret Lisesi’ne yakındır. Hem eğitim, hem sağlıkta önemli bir yere sahip Ege Üniversitesi’ne ise 7,2 kilometre uzaklıktadır.

Allsancak projesi faiz oranları ve ödeme avantajları

Proje kapsamındaki dairelerin satışlarında banka kredisi imkanı bulunmaktadır. Şu anda banka kredileri yüzde 1.20’den başlayan faiz oranlarında. Kredilerde 120 aya varan vade süresi mevcuttur. Bunun dışında peşin ya da peşinatlı ödemelerde yüzde 10’a varan indirim imkanı da firma tarafından sunulmaktadır. Kampanya ve dairelerin net fiyatları için 444 23 35 numaralı irtibat telefonu mevcuttur. Ayrıca allsancak.com sitesi üzerinden iletişim formu doldurarak da kampanya ve proje hakkında detaylar alınmaktadır.

Projede yer alan dairelerin özellikleri hakkında detay almak için tıklayınız