Kategoriler
Proje Haberleri

Allure Suit Residence satışları başladı

Allure Suit Residence Antalya’nın Aksu ilçesinde yer almaktadır. Modern ve lüks dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. 12 aya kadar vadeli ödeme imkanı sağlanan proje detayları, dairelerin özellikleri ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Allure Suit Residence toplam 12.669 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projede toplam 126 adet konut bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. 2+1 ve 3+1 dairelerde ortak kullanım dışında yatak odasında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyoların hepsinde duş kabini hazırdır. Dairelerde laminat ve parke zemin vardır. İç kapılar özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise çelik kapı olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem kış aylarında oturmak mümkündür. Bina dış kaplamasında ve içlerinde ısı ile ses yalıtımı mevcuttur. Konutlarda ayrıca giyinme dolabı, mutfak dolabı, banyo dolabı ve vestiyer vardır. Mutfaklarda ankastre set mevcuttur.

Allure Suit Residence dairelerinde ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima sistemi bulunmaktadır. Dairelerin iniş çıkışı için asansör sistemi bulunmaktadır. Site içinde güvenlik için 7/24 hizmet vardır. Sosyal alan olarak açık olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kamelya, satranç alanları, tenis kortu, basketbol sahası vardır.

Allure Suit Residence daire fiyatları

Proje merkezi konumdadır. Dairelerin yapımları devam etmektedir. Teslim tarihi olarak 2023 yılının Ekim ayı verilmektedir. 1 oda 1 salon daireler tek tiptir. 46 metrekare büyüklüğünde dairelerin fiyatları 2 milyon 300 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon daireler 68 metrekare ile 91 metrekare arasında yer almaktadır. Dairelerin fiyatları şu anda 3 milyon 717 bin ile 5 milyon 682 bin arasında değişmektedir.

Allure Suit Residence 3 oda 1 salon daireleri 111 metrekare ile 138 metrekare arasında değişen büyüklüktedir. Son olarak bu dairelerin fiyatları 6 milyon 40 binden, 7 milyon 345 bine kadar değişmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (507) 191 68 49 numarası bulunmaktadır. Ek olarak merak ettiğiniz soruları bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız