Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Almina Gold Konakları satışları devam ediyor

Almina Gold Konakları Kocaeli Başiskele’de bulunan bir projedir. İnşaat firması Center City Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Akıllı ev sistemi ile donatılmış dairelere sahip projenin detayları, daire özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Almina Gold Konakları lüks ve modern dairelerden oluşmaktadır. 5 katlı bloklarda toplam 58 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin iç kapıları lüks lake boyalıdır. Dış kapı olarak ise çelik kapı bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Bina yüksek ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. 3 oda 1 salon dairelerde ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Banyoda özel banyo mobilyaları ve vitrifiyeler yer almaktadır. Kışın ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yazın serinlemek içinse klimalar bulunmaktadır. Mutfak ve salon ayrı olarak tasarlanmıştır. Mutfaklarda ankastre set hazırdır.

Almina Gold Konakları 7/24 güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Araç parkı için hem kapalı otopark hem de misafir otoparkı bulunmaktadır. Kişisel bakım için Türk Hamamı ve sauna vardır. Yüzme sporu için hem yetişkinler hem çocuklar için ayrı ayrı havuzlar bulunmaktadır. Yetişkin havuzları da kendi arasında kadınlara ve erkeklere özel olarak iki şekilde yer almaktadır.

Almina Gold Konakları sosyal donatıları ve daire satışları

Projede yüzme havuzları dışında spor yapmak için özel yürüyüş alanları, spor sahaları, fitness salonu bulunmaktadır. Çocukların da rahat bir şekilde oyun oynaması ve vakit geçirmesi için özel çocuk oyun alanları mevcuttur. Site içerisinde özel kreş, market ve kafeterya da hazır olarak bulunmaktadır.

Almina Gold Konakları daireleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Satışlarda uygun koşullarda takas imkanı vardır. Ayrıca dairelerin satışlarından önce görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Proje konutları 3 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha detaylı bilgi için 0 (532) 309 24 89 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan hem daireler hakkında hem de fiyatları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız