Kategoriler
Proje Haberleri

Alpiş Nilüfer House 1 2023’te teslim!

Alpiş Nilüfer House 1 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Alpiş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Nilüfer İlçesi Kızılcıklı Mahallesi üzerindeki 8 bin 972 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Ayrıca proje 6 bin 208 metrekarelik bir yeşil alana da sahiptir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon ve ankastre set gibi olanaklar sunulmaktadır.

Proje, 11 bloktan meydana gelmektedir. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş alanı, kapalı çocuk oyun alanı gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde akülü araba pisti, bisiklet parkı, 7/24 güvenlik, otopark, bahçe terası, hobi bahçesi, çocuk parkı gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 2,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı daire tipleriyle sunulmaktadır.

Alpiş Nilüfer House 1 fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

135 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 955 bin TL,

174 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 215 bin TL,

368 metrekare 5+1 daireler 2 milyon 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Alpiş Nilüfer House 1 nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bursa’nın popüleritesi son zamanlarda hızla artan bölgesi Kayapa’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje  İstanbul – İzmir Otobanı bağlantı noktasına 5 dakika, Uludağ Üniversitesi ve Hastanesine 5 dakika mesafededir. Dairelerin en geç Haziran 2023’te teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 212 01 12 ve 0532 511 51 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…