Kategoriler
Proje Haberleri

Alpiş Viale House satışları devam ediyor

Alpiş Viale House projesi konum olarak Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Alpiş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bursa konut projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu projesinde daire tipleri neler, ne zaman teslim edilecek, nerede yer alıyor fiyatları  ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 4 bin 95 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Ferah mimari tasarımı ile doğa ve şehri bir arada sunan proje Alpiş İnşaat güvencesi ile 4.095 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 60 adet daire ve 14 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu daireler farklı büyüklüklerde 3.5 artı 1 ve 5.5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 193.50 metrekare ile 246.50 metrekare arasında değişmektedir. 5 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 387.00 metrekare ile 469.00 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 392.00 metrekare ile 424.00 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Elektrikli araç şarj istasyonu da yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, mini basketbol sahası, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, akülü araba pisti ve bisiklet parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte mescit gibi pek çok donatı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler, klima ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Alpiş Viale House konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehrin merkezindeki konumu ile ön plana çıkmaktadır. İstanbul – İzmir Otobanı bağlantı noktasına 3 dakika uzaklıktadır. Uludağ Üniversitesi ve Hastanesi ile özel okullara 5 dakika, alışveriş merkezlerine 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca şehir hastanesine 10 dakika, şehrin en büyük kent parkına 10 dakika, kent meydanına 15 dakikalık bir mesafededir.

Bursa şehirlerarası otobüs terminaline 15 dakika, İdo ve Budo deniz otobüslerine 20 dakika ve Uludağ’a 40 dakika uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 1 saatlik bir mesafede yer almaktadır.

Alpiş Viale House fiyatları ne kadar?

Alpiş Viale House banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 212 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları  5 milyon 815 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 30 peşinat, ay vade ve yüzde 0.89 faiz oranı ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 212 01 12 veya 0 (532) 511 51 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…