Kategoriler
Proje Haberleri

Altaş Kordon Kartal’da yükseliyor

Altaş Kordon projesinde inşaat çalışmaları devam etmekte olup Altaş Teknik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. 2.866 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altaş Teknik İnşaat güvencesiyle tasarlanan proje 2.866 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde biri 9 katlı, diğeri 5 katlı olmak 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 56 adet daire ve 5 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik projede taşıt tanıma sistemi yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde geniş yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, kamelyalar, basketbol ve futbol sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanları ve toplantı salonu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akrilik kaplama mutfak dolapları, çimstone tezgahlar, lake kapılar ve giyotin cam balkonlar gibi pek çok özellik yer almaktadır. Zeminlerde derzli laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Altaş Kordon konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Kordonboyu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sahile 200 metre mesafede olan projede konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Atalar Marmaray Durağı 30 metre, minibüs caddesi 80 metre, İdo Kartal 1.9 kilometre, metro 2.5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Bağdat Caddesi 9 kilometre, Marina 5.7 kilometre, Aydos Orman 5.8 kilometre uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havaalanı 16 kilometre ve Kartal E-5 köprüsü 2.4 kilometre mesafede yer almaktadır.

Altaş Kordon fiyatları ne kadar?

Taahhütlü teslim tarihi 1 Haziran 2024 olan Altaş Kordon projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 132 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 8.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 225 metrekare olan 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 16.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 929 65 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…