Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Altek Premium hemen teslim daireler satışta

Altek Premium projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Altek İnşaat tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklüklerde çok sayıda daire bulunmaktadır. Dairelerin özellikleri satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Altek Premium projesinde 4.069 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Toplam 94 daireden oluşan projede sadece konutlar bulunmaktadır. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde salon ile mutfak ayrıdır. Salon, odalar, mutfak, banyolara ek olarak tüm dairelerde balkon vardır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde hem ortak kullanım, hem de ebeveyn kullanım için olmak üzere iki adet banyo vardır. Konutları iç kapıları ve mobilyaları birinci sınıf kaliteli malzemeler ile hazırlanmıştır. Dış kapı olarak ise çelik kapı vardır.

Altek Premium projesinde 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Dairelerin her biri manzaralı ve ferahtır. Kışın ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın ise serinlemek için klima sistemi kullanılmaktadır.

Altek Premium konum avantajları ve daire satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Cami, okul, market, manav, semt pazarı, eczaneye yakındır. Carrefour ve Sur Yapı AVM, FSM Bulvarı’na 5 dakika mesafededir. Daha uzak yerlere ulaşım için özel araç ya da toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. İzmir yoluna sadece 2 dakika mesafede güzel bir konumdadır.

Altek Premium daireleri hemen teslim olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon olan daireler brüt 190, net 145 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler şu anda 2 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 4 oda 1 salon olan daireler ise brüt 406, net 300 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler de şu anda 3 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler kredi kullanarak satın alma avantajına sahiptir.

Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bunun için güncel fiyat bilgilerini firmadan alabilirsiniz. Firma ile iletişim numarası 0 (541) 465 55 96’dır. Bu numaradan istediğiniz bilgileri alabilir, dairelerin fiyatları ve ödeme seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız