Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Evler Armutlu satışları devam ediyor

Altın Evler Armutlu konut projesi muhteşem bir iklim sahip benzersiz bir konumda inşa edilmektedir. Projenin konumu Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu proje Kuran Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı olan bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 200 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kuran Grup imzası taşıyan projede yer alan bloklar 6 katlı olarak inşa edilmiştir. Söz konusu bloklarda toplam 200 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik dairelerin büyüklüğü brüt 30 metrekare ile 164 metrekare arasında değişmektedir. Daha detaylı inceleyecek olursak satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 30 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 164 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness merkezi, açık yüzme havuzu, aquapark, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bununla birlikte basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi çeşitli spor alanları mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Altın Evler nerede yer alıyor?

Proje, Yalova’nın Armutlu İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje İstanbul, Bursa ve Kocaeli üçgeninin tam ortasında yer almaktadır. Sahile oldukça yakın olan bu konutlar benzersiz bir deniz manzarasına sahiptir. Üstelik dünyaca ünlü Yalova’nın termal suları site içerisine kadar gelmektedir.

Altın Evler fiyatları ne kadar?

Altın Evler Armutlu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 30 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 164 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca konut projesinin 3. etabında da satışlar başlamıştır.

Altın Evler Armutlu 3. etapta 65 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 845 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 95 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. 3. etabın teslim tarihi ise 2023 yılı Ağustos ayı olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 732 68 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…