Kategoriler
Proje Haberleri

Altın Orman Bornova tanıtıldı

Konut projesi 19 yıllık Kalamış Yapı güvencesiyle hayata geçirilecektir. Altın Orman Bornova projesi, 36 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide üzerinde konumlanmaktadır. İzmir’in Bornova ilçesinde en prestijli emlak projesine imza atan Altın Orman Projesi, 1 milyar 400 bin TL’lik yatırımla ulaşımın sorun olmaktan çıktığı Uçan Yol’un hemen yanında gerçekleştirilmektedir.

Güvenliğin ve konforun ön planda tutulduğu Altın Orman Projesi, ayrıca yeşille mavinin dans ettiği İzmir’in en güzel manzarasında hayata geçirilmektedir. Altın Orman Bornova projesinde; Türk mutfağının en gözde lezzetlerinin sunulduğu restoranlar, temiz havasıyla büyüleyen açık alanı, en taze ürünlere ulaşabileceğiniz market ve yarı olimpik havuzu bulunmaktadır.

Altın Orman Bornova yüzde 30’u satıldı

Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, projenin 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere 1215 konuttan oluştuğunu belirtti. Ayrıca, “ Proje, İzmir’in ulaşımı açısından en avantajlı konumunda yer alıyor. 38 dönümlük bir arazi üzerine konumlandırdık. Bunun 12 bin metrekarelik alanında konutlar bulunmaktadır. 26 bin metrekarelik alanda peyzaj alanı olarak belirledik. Projeyi planlarken burada yaşayanların konforunu sağlamak öncelikli hedefimiz oldu. Bu yüzden yeşil ve açık alan konut alanından çok daha fazla. Konutların yüzde 80’i deniz görecek şekilde 3 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca projenin şuanda yüzde 30’u satılmıştır. Konut projesini 2024 yılı Ocak ayında tamamlayarak sahiplerine anahtarları teslim edeceğiz.” dedi.

Projenin büyük bir kısmı yeşil alana ayrılıyor

Sevencan, yatırımı yaparken aynı zamanda doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini de dile getirdi. Ayrıca,  “Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı tasarlanan projede, daire başı yeşil alan 25 metre düşmektedir. Altın Orman İzmir projesinde Güneş panellerini konumlandırarak; bina teraslarımızdaki güneş panelleriyle ortak alan saha aydınlatması sağlayarak temiz enerji kullanımına özen gösterdik. Peyzaj alanlarımızın sulanması amacıyla yağmur sularını depoladık. Elde edilecek gelirin bir bölümünün; yüzde 33 TEGEV, yüzde 33 HAYTAP ve yüzde 3 Ege Orman Vakfı’na bağışlayacağız. Aynı zamanda İyilik Takipçileri Derneği ile Bayındır Çırpı Mustafa Adanır Ortaokulu’nun tadilatını gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…