Kategoriler
Proje Haberleri

Altınevler Sitesi Armutlu denize sıfır ve doğanın içinde yükseliyor

Altınevler Sitesi Armutlu gelişmiş sosyal yaşam olanaklarıyla yükseliyor. Bayanlar plajı ve kaplıca özellikleriyle ön plana çıkan sitede doğayla iç içe bir yaşam sürmeniz mümkün. Yatırım amaçlı da satın alabileceğiniz lüks daireler bölgenin yeni gözdesi olmaya aday durumda. Proje kapsamında hangi sosyal özellikler mevcut? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede daire tipleri neler?

Altınevler Sitesi Armutlu daire seçenekleri

Projede 1+1 daireler brüt 65 net ise 50 metrekare alana sahip. 4 katlı lüks binalar şeklinde özenle dizayn edilmiş proje mimarisiyle dikkat çekiyor. Denize sıfır 80 bin metrekare alan üzerindeki proje ünlü Yüksek Mimar İlker Ertuğrul tarafından çizildi. Proje 3 cephesiyle ormana komşu durumda. Diğer cephe ise denize komşu. Ayrıca projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri de mevcut. Proje kapsamındaki daire çeşitliliğinin yanında projenin daire içlerinde kullandığı malzeme kalitesi de ön plana çıkıyor.

Altınevler Sitesi Armutlu sosyal olanakları

Proje doğayla iç içe ve denize sıfır konumda olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca projede kaplıca suyu da var. Proje konumu itibariyle İstanbul’a bir saatlik mesafede yer alıyor. Proje kapsamında bayanlara özel plaj ile açık ve kapalı havuzlar var. Bununla birlikte kaplıca havuzları da içeren proje sauna, buhar odası ve Türk hamamına da sahip. Ailelere özel barbekü alanları ve yeşil yürüyüş yolları da proje imkanları dahilinde. 24 saat özel güvenlik hizmeti barındıran projede hobi bahçeleri de mevcut olanaklar arasında yer alıyor. Ayrıca çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahaları da projedeki imkanlar arasında. Bununla birlikte açık hava jimnastik aletleri de kullanımınıza hazır durumda sizleri bekliyor olacak. Proje geniş sosyal olanakları ile huzurlu bir yaşam isteyenler için ideal.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede aidatın 250 TL olması öngörülüyor. Ayrıca proje konut kredisine de uygun kapsamda yer alıyor. Proje bütçenize göre esnek ödeme seçenekleri barındırıyor. Proje kapsamındaki 2. Etap lansman fiyatları ise 260 bin TL üzerinden başlıyor. Yatırım amaçlı da tercih edebileceğiniz proje takas imkanına da sahip. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız 0532 732 68 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…