Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Altınoluk Özdemir Aliçe 800 TL kredi imkanı sağlıyor

Altınoluk Özdemir Aliçe projesi Özdemir İnşaat ve Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. 40 yılı aşkın tecrübesi ile bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atan firma, yeni projesinde de aynı başarıyı yakalamış durumda. Kredili satış imkanı bulunan dairelerin özellikleri, kredi imkanları ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve dairelerin detayları

Altınoluk Özdemir Aliçe 2 blokta toplam 24 daireden oluşmaktadır. Bloklar az katlı olup deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmektedir. Projede 1+1 ve 2+1 daireler yer almaktadır. 2+1 daireler A blokta, 1+1 daireler ise B blokta yer almaktadır. Her dairenin kendine balkonu bulunmaktadır. Mutfaklarda Siemens markalı modern ve kullanışlı ankastre set mevcuttur. Ek olarak yine aynı marka çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi de dairelerde yer almaktadır. Ayrıca sıcak su için de yine Siemens markalı termosifonlar hazır olarak bulunmaktadır. Ortak duvarlarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur.

Altınoluk Özdemir Aliçe projesinde hem iç mimari, hem dış mimaride sade tasarımlara yer verilmektedir. Bloklarda iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Dairelerde ısınma merkezi yerden ısıtma sistemidir. 7 /24 kamera sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Site bahçe alanında dinlenme ve oyun oynama alanları yer almaktadır. Bu alanlarda hem yetişkinler, hem çocuklar eğlenceli anlar geçirebilir.

Altınoluk Özdemir Aliçe fiyat ve satış avantajları

Konut projesinde yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Satılık dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

74 metrekare brüt kullanım alanına sahip 1+1 daireler şu anda 1.875.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

103 metrekare brüt kullanım alanına sahip 2+1 daireler ise 2.250.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Daireler kredi kullanımına uygundur. 1+1 dairelerde ekspertizi ve kullanıma hazır 800.000 TL’ye kadar varan kredi imkanı bulunmaktadır. 2+1 dairelerde ise ekspertizi ve kullanıma hazır 1.200.000 TL’ye varan kredi imkanı sağlanmaktadır.

Altınoluk Özdemir Aliçe projesi daireleri görüntülü arama ile gezilebilir. Kat irtifaklı olarak satılan dairelerde takas seçeneği yoktur. Dairelerin güncel fiyatları ve ek olarak bilgi almak için telefon ile arayabilirsiniz. İrtibat numarası 0 (532) 276 72 25 ‘dir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız