Kategoriler
Proje Haberleri

Altunhan Suite satışları devam ediyor

Altunhan Suite projesi sizin ve ailenizin yaşam kalitesini artıracak şekilde projelendirilmiştir. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Altunhan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde çoğunluğu 4 artı 1 olmak üzere; 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 daireler ile 5 artı 2 dubleks konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, en ince ayrıntısına kadar özenle ve kusursuz tasarlanarak ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Site içerisinde çoğunluğu 4 artı 1 olmak üzere; 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 daireler ile 5 artı 2 dubleks konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 76 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 171 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 285 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar odası, fitnes salonu, sauna ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.  Bununla birlikte peyzaj alanaları, oturma ve sohbet alanı, süs havuzu, yürüyüş parkuru ile geniş ve ferah alanlar yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tavana kadar özel tasarlanmış lake mutfak dolapları yer almaktadır. Bazı dairelerin yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Altunhan Suite konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul’da nadir nefes alınabilen Beylikdüzü Marina’nın yanı başında yer almaktadır. Deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca iş ve sosyal yaşamın çekim merkezinde konumlandırılmıştır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Altunhan Suite fiyatları ne kadardır?

Altunhan Suite projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 76 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 171 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 285 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 595 15 95 veya 0 (532) 449 15 95 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…