Kategoriler
Proje Haberleri

Always Life daire satışları devam ediyor

Always Life, Sakarya Adapazarı’nda yer almaktadır. Daim Yapı tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda daire bulunmaktadır. 2023 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Always Life toplam 13.262 metrekare arsa üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 7 adet ticari alan, 65 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Oda sayısı ne olursa olsun tüm daireler geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır. Blok zemin katında her daire için özel olarak ayrılan kiler alanı vardır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır.

Always Life projesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Buna ek olarak misafirler için de özel misafir otoparkı mevcuttur. Site içinde güvenliği sağlamak için özel güvenlik sistemleri vardır. Site içinde herkesin yüzebileceği açık yüzme havuzu vardır. Bu havuz ortak kullanım havuzu olup tüm dairelerin kullanma hakkı bulunmaktadır. Çocuklar için özel oyun parkı proje içinde yer almaktadır. Ayrıca özel yürüyüş parkurları da site içinde bulunmaktadır.

Always Life dairelerinin büyüklükleri

Projede yer alan daireler farklı büyüklüklere sahiptir. Projedeki 2 oda 1 salon daireler brüt 155 metrekare kullanım alanına sahiptir. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 195 metrekare büyüklüğündedir. Projenin en geniş daireleri olan 4 oda 1 salon daireler ise brüt 238 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin satış fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda inşaat aşamasında olan dairelerin 2023 yılı Ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Always Life projesi merkezi bir konumda yer almaktadır. Önemli yerlere yakın mesafede bulunmaktadır. Eczane, anaokulu, sağlık ocağı, market, alışveriş merkezi gibi alanlara yakın konumdadır. Özel araç ile istenilen yerlere ulaşmak da son derece kolaydır. Dairelerin güncel fiyatlarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0264 240 10 03 ve 0533 223 23 40 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan dairelerin fiyatlarını satın alma koşullarını öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız