Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Bahçe Bahçeşehir yüzde 35 peşinatla satışta

Alya Bahçe Bahçeşehir projesi İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1. Kısım’da yer almaktadır. Söz konusu proje BOSS4 Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede yer alan meskenler ikiz, üçüz, dördüz tipi villalardan meydana gelmektedir. Bahçeşehir villa projesinde villa özellikleri neler, villa tipleri neler? Satılık villa fiyatları ne kadar? Teslim tarihi olarak villalar ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Başakşehir villa projesi 56 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Alya Bahçe Bahçeşehir projesi tamamı bahçeli villalardan meydana gelmektedir. Villa projesinde toplam 177 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte villalardan oluşmaktadır. Büyüklük olarak bakıldığında ise 213 metrekare ile 300 metrekare arasında değişmektedir.

Villaların her birinin kendine ait bahçesi yer almaktadır. Söz konusu villa projesindeki bu bahçeler özel çimler ve çiçekler ile tasarlanmıştır. Başakşehir villa projesindeki villalar ısı ve ses yalıtımı ile inşa edilmektedir. Projedeki villaların iç mimarisinde ise modern uygulamalara yer verilmektedir.

Alya Bahçe projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Yüzme havuzları dışında ayrıca projede yürüyüş yolları ve özel spor salonu yer almaktadır. Ayrıca çocuklar için çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, buhar odası gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Otomobiller için otopark alanları yer almaktadır. Villaların genel güvenliği için ise 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur.

Alya Bahçe fiyatları ne kadar?

Alya Bahçe projesinde villa fiyatları metrekare büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında;

213 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villalar 10 milyon  834 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta sunulmaktadır.

232 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villalar 10 milyon 919 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta sunulmaktadır.

294 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip villalar 13 milyon 664 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta sunulmaktadır.

300  metrekare büyüklüğe sahip 6+1 tip villalar ise 14 milyon 283 TL’den başlayan fiyatlarla satışta sunulmaktadır.

Ödeme planı kapsamında bakıldığında ise ilk etapta yüzde 35 peşinat ödenmesi gerekmektedir. geri kalan kısım ise 30 ay vade ile ödeme yaparak villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Projenin teslim tarihi olarak ise villa projesinin 2024 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alya Bahçe nerede yer almaktadır?

Söz konusu villa projesi Mall of İstanbul ve Prestige Mall projelerine komşu bir konumda yer almaktadır. Ayrıca 3. Boğaz Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı’nı  yakın bir konumdadır. Villalar eğitim kurumlarına yakınlığı ile de dikkat çekmektedir.

Bölgenin önemli eğitim kurumlarından olan Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji’ne çok yakın mesafededir. Ayrıca sağlık hizmetleri almak için Başakşehir Devlet Hastanesi’ne dakikalar içinde ulaşım sağlamaktadır.

Villa projesi hakkında detaylı bilgi için 444 25 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız