Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Konakları Merkezefendi ön talep topluyor

Alya Konakları Merkezefendi, projesi bir kentsel dönüşüm projesidir. Proje BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede ön talep toplama aşamasına geçildi. Ön talep toplanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Alya Konakları Merkezefendi yaklaşık 24 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 7 adet blok şeklinde konutlar inşa edilmektedir. Bloklarda 252 adet bağımsız alan vardır. Alanlarda 467 adet konut, 15 adet ticari alan bulunmaktadır. Konutlar tekli ve dubleks olarak tasarlanmaktadır. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak daireler bulunmaktadır. Konutların yüzde 90’nında balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı ve ferahtır. Daire içleri de balkonlar gibi ferah ve geniş olarak hazırlanmaktadır.

Alya Konakları Merkezefendi projesinin en büyük özelliklerinden birisi binaların oval şekilde konumlandırılmış olmasıdır. İnşaat alanı içinde binaların ortasında geniş bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Bu alanda çocuklar için özel oyun alanı tasarlanmaktadır. Ayrıca yürüyüş alanları hazırlanmaktadır. Kişisel bakım ve güzellik için hamam, sauna, buhar odası tasarlanmaktadır. Spor yapmak için fitness salonu, basketbol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Site içinde güvenliği sağlamak için 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmetleri vardır. Ayrıca araç park etmek için kapalı otopark da site içinde yer almaktadır.

Alya Konakları Merkezefendi konumu

Proje ulaşım yönünden son derece avantajlı bir konumda yer almaktadır. Konutlardan hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile ulaşım avantajlıdır. Proje E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 km, Avrasya Tüneli’ne 1 km, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca okul, hastane, eczane, market, manav gibi yerlere yakın konumdadır.

Alya Konakları Merkezefendi projesinin 2025 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında detay almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 25 92 numarasını arayabilirsiniz. Buna ek olarak boss4.com.tr adresinden de detayları takip edebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız