Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Merkezefendi Konutları satışa çıkıyor

Alya Merkezefendi Konutları projesi İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi’nde yer almaktadır. Kentsel Dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, BOSS4 Gayrimenkul ve Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte hayata geçirilmektedir. 24.320 metrekarelik alan üzerindeki 9 blokta 450 adet daire ve 11 adet ticari ünite bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve dubleks olarak tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

BOSS4 Gayrimenkul ve Zeytinburnu Belediyesi ortaklığı ile kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen proje aile konseptine uygun yapıdadır. 24.320 metrekarelik alan üzerindeki 9 blokta 450 adet daire ve 11 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve dubleks olarak tasarlanmıştır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu projede sosyal donatılara oldukça geniş yer verilmiştir. İçerisinde; kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve kafe alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik dairelerde ebeveyn banyosu ve ferah balkon alanları gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Alya Merkezefendi Konutları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi Merkezefendi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje dikkat çekici bir lokasyonda yükselmektedir. Çevresinde özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri yer almaktadır. Üstelik E-5 Karayolu’na 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 kilometre, Esenler Otogarı’na 5.3 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Fişekhane’ye 4,9 kilometre, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 kilometre uzaklıktadır. Ataköy Marina’ya ise 11 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Alya Merkezefendi Konutları projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır. Ayrıca projenin teslimi Eylül 2025 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 25 92 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…