Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Onist projesi ödeme planı

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan ilçelerden Beylikdüzü’nde, BOSS4 Gayrimenkul İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Alya Onist konut projesi, 6 blokta toplam 82 adet daireden meydana geliyor.

Yatay mimari konsepti ile inşa edilen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+2 tipte, 6+2 tipte ve 4+2 tipte konut tipleri yer alıyor. Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 66 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki bloklar, 3 katlı olarak tasarlandı.

Alya Onist konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük dairenin fiyatı 470 bin TL olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün durumda bulunuyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından da yararlanılabiliyor.

Alya Onist konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı olanaklarıyla dikkat çekiyor. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, çocuk için oyun alanı, fitness merkezi, spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası ve yeşil alan gibi sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak ise merkezi sistem tercih ediliyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi ilk kez MIPIM Fuarı’nda konut alıcılarının karşısına çıktı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Proje, Marmara Denizi sahiline de oldukça yakın bir konumda bulunuyor. Alya Onist konut projesi, Kavaklı Mah. Beylikdüzü/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 422 08 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.