Kategoriler
Proje Haberleri

Alyapark Premium’da banka kredisiyle ödeme

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Hakmen Yapı firması tarafından inşa edilen Alyapark Premium konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

64 adet daireden meydana gelen projede, 3 adet konut bloğu bulunuyor. Projedeki tüm konutlar 4+1 tipte ve 4+1 dubleks tipte. Projedeki daireler brüt 190, net 165 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Yüzde 37,5’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Alyapark Premium konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 530 bin TL ila 740 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde yüzde 0,99 faizle konut kredisi kullanarak ev sahibi olabilmek mümkün.

Alyapark Premium konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı alanları var. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi ve süs havuzu gibi sosyal donatı özellikleri var.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Akıllı ev sistemleriyle donatılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Projenin 6 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Alyapark Premium konut projesi, Turgut Özal Mah. 2112. Cadde. No: 5 Yenimahalle/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0533 153 25 92 – 0532 363 47 96 numaralı telefonu arayarak ulaşılıyor.