Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Anka Avcılar satışları başladı

Anka Avcılar, İstanbul Avrupa yakasında bulunan bir projedir. Proje Emir Yapım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern ve geniş dairelerden oluşan proje hakkında detaylar, dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve satışları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje hakkında detaylar ve dairelerin özellikleri

Anka Avcılar projesi, birleşik iki bloktan oluşmaktadır. Bu bloklarda geniş ve ferah toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmaya müsaittir. Konutlarda ortak kullanımlı banyolara ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyoları yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılmaktadır. İç kapılar dayanıklı ve kullanışlı, dış kapılar ise özel güvenlikli çelik kapıdır. Salon ile mutfak ayrı şekilde konumlandırılmıştır. Dairelerin büyüklüklerine göre bazı dairelerde yatak odası içinde giyinme odası vardır. Ayrıca yine bazı geniş dairelerde özel çamaşır odası da bulunmaktadır.

Anka Avcılar sakinlerinin araçlarını park etmesi için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Çocuklar için özel oyun alanları ve oyun parkları bulunmaktadır. Yüzmek için hem açık hem kapalı yüzme havuzu vardır. Yüzme havuzu olarak da çocuklar için yüzme havuzu vardır. Kişisel bakım içinse sauna mevcuttur. Dinlenme ve keyifli vakit geçirmek içinse bloklar arasında yeşil alanlar vardır. Site güvenliği için kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Proje konum olarak da şehir merkezine ve bir çok önemli noktaya yakındır. TEM otoyolu ve Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bahçeşehir gibi önemli noktalara yakın mesafededir.

Anka Avcılar daire büyüklükleri ve satışları

Proje 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşmaktadır. 4 oda 1 salon olan daireler 172 metrekare büyüklüğündedir. 3 oda 1 salon olan daireler ise 111 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahiptir. Daireler banka kredisi ile satışa uygundur. Şu anda daireler 5 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Anka Avcılar projesi için 0212 423 12 94 sabit numarası vardır. Ayrıca 0532 451 76 54 cep telefonundan da istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız