Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Anka İnşaat Veranda satışları devam ediyor

Anka İnşaat Veranda projesi, Kayseri Melikgazi’de yer alan bir projedir. Anka İnşaat tarafından hayata geçirilen proje yatay mimariye sahiptir. Farklı büyüklüklerde dairelere yer verilen projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Anka İnşaat Veranda  15.047 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Yatay mimariye sahip projede toplam 10 adet blok bulunmaktadır. 5 katlı olan bu bloklarda toplam toplam 124 konut bulunmaktadır. Konutlar 3+1 ve 4+1 olarak geniş tasarlanmıştır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar da daireler gibi geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında oturmaya elverişlidir. Konutlarda salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde banyonun dışında ayrıca giyinme odası da vardır. Konutların hepsinde gömme dolap ve vestiyer bulunmaktadır. Daire iç kapıları özel tasarımlı kullanışlı kapılardır. Dış kapılar da güvenli çelik kapıdır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Kışın ısınmak için merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.

Anka İnşaat Veranda evlerinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetleri devrededir. Güvenlik hizmetlerine ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır.

Anka İnşaat Veranda sosyal donatıları ve satışları

Proje geniş bir arsa üzerinde hayata geçirilmektedir. Bu alan üzerinde binaların dışında özel yeşil alanlar bulunmaktadır. Bu alanlarda özel olarak süs havuzları bulunmaktadır. Spor yapmak için özel spor salonu mevcuttur. Ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk parkı da proje içinde bulunmaktadır.

Anka İnşaat Veranda daireleri büyüklüklerine göre fiyatlara sahiptir. Şu anda 3 oda 1 salon 160 metrekare büyüklüğündeki daireler 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun şartlarda takas ve görüntülü arama ile gezme mümkündür. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyat bilgisi ve proje hakkında merak ettiklerinizi 0 (352) 231 21 38 ve 0 (532) 174 09 38 numaralardan öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…