Kategoriler
Proje Haberleri

Ankara Gölbahçe Konutları satışları devam ediyor

Ankara Gölbahçe Konutları projesi Bayraktar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Beştepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Yenimahalle konut projesinde yer alan dairelerin satışlarına ise başlanmış durumdadır. Projede daire tipleri neler, kaç adet daire var, proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Yenimahalle konut projesi Beştepe Mahallesi’nde yer alan 142 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 142 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde 26 katlı 7 adet konut blokları yer almaktadır. Ankara konut projesindeki 26 katlı konut bloklarında ise toplam 1978 adet meskene yer verilmektedir. Ayrıca projede meskenlerin dışında 150 adet de ofise yer verilmiştir. Bunların dışında 464 yatak kapasiteli ve 224 odalı otel, kreş ve sosyal tesis binası yer almaktadır.

Ankara Gölbahçe Konutları projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerdir. Daire tipi detaylarına baktığımızda ise iki farklı tipte 2+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca 3+1 ve 4+1 tip daire tipleri ise tek tip dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükler ise 91 metrekare ile 191 metrekare arasında değişmektedir.

Ankara Gölbahçe Konutları fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesindeki daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar konutların bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığında projedeki satılık daire fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır.

91 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3.000.000.-TL’den başlamaktadır.
116 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3.683.000.-TL’den başlamaktadır.
151 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4.646.000.-TL’den başlamaktadır.
191 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 5.860.000.-TL’den başlamaktadır.

Ankara Gölbahçe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Yenimahalle konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bayraktar İnşaat konut projesinde inşaat çalışmalarına 2021 yılı Nisan ayında başlanmıştır. Konut projesinin teslim tarihi ise 2024 yılının sonu olarak planlanmaktadır.

Konut projesi içerisinde yeşil alan, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, açık otopark gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca spor salonu ve 2 adet kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolları, hobi atölyesi, sinema salonu, parti evi gibi sosyal alanlar da projede yer almaktadır. Ayrıca kreş, okul, cami, çarşı ve mağazaları proje içerisinde yer almaktadır.

Söz konusu konut projesi Işınlar Mahallesi, Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi Etlik Şehir Hastanesi arkasında, Akşemsettin Caddesi üzerinde yer almaktadır. Bayraktar İnşaat firması ise Beştepe Mahallesi, Nergiz Sokak, No: 7/59, 06560 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 4 535 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…