Kategoriler
Proje Haberleri

Antalya 1207 Prestige satışlar başladı

Antalya 1207 Prestige projesi Kepez’de yer almaktadır. Proje Ekpa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede ilk etap dairelerinin satışlar başlamış durumda. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Antalya 1207 Prestige konut ve dükkanlardan oluşan karma bir projedir. Projede toplam 13 adet dükkan ve mağaza bulunmaktadır. Konut sayısı ise toplam 294 adettir. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Amerikan iç kapı çelik dış kapıları vardır. Dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Bu banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Mutfaklarda anskastre set hazır olarak yer almaktadır. Konutların ısınması için klima kullanılmaktadır. Bu klimalar aynı zamanda yaz aylarında serinlemek için de kullanılmaktadır.

Antalya 1207 Prestige projesinde dairelerin güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmetleri devrededir. Bu sistemlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Kişisel bakım ve güzellik için site içinde hamam, sauna ve buhar odası vardır. Yazın serinlemek için açık yüzme havuzu  bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, tenis kortu ve spor alanı da site içinde sosyal donatılar arasında yer almaktadır.

Antalya 1207 Prestige konumu ve satışları

Proje Kepez şehir merkezine çok yakındır. Bunun dışında Deepo, Agora AVM, Ikea, Kepez Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü’ne yakın konumdadır. Daha uzak bölgelere hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile ulaşılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak otobüs kullanılmaktadır.

Antalya 1207 Prestige daireleri uzaktaki alıcılar için görüntülü arama ile gezilebilir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (242) 259 51 04 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (533) 033 30 10 cep telefonu numarasından da ek olarak bilgiler alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…