Kategoriler
Toki Haberleri

Antalya Manavgat Çeltikçi Toki kura sonuçları 2022 ne zaman belli oluyor

Konut projesi T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilmiştir. Proje Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi’de Yatay Şehirleşmeyle 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa edilmiştir. Antalya Manavgat Çeltikçi Toki Konutları projesinde Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası çekilişi ne zaman yapılacak? Antalya Manavgat Çeltikçi Toki kura sonuçları 2022 listesinin belli olması ile sonuçlar aynı zamanda web sitemizde olacaktır.

Kura çekilişi ne zaman?

Antalya Manavgat Çeltikçi 222 adet Konut projesinde toplam 222 adet konut yer almaktadır. Toplu konut projesinde daha önce kuralar çekilmiştir. Şimdi ise kalan son 25 adet dairenin kura çekilişi yapılacaktır.  Alt Gelir grubuna ait daireler ile Orta Gelir grubuna ait dairelerin kura çekilişi gerçekleştirilecektir. Çekiliş yapıldıktan sonra kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmaktadır. Toki tarafından açıklamanın yapılmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacaktır. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi’nde hayata geçirilen Antalya Manavgat Çeltikçi Mahallesi 222 Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları ne zaman çekilecektir? Kura çekilişi 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Konutlar için başvurular ise 03 Ocak 2022 tarihinde başlamıştı. Antalya Manavgat Çeltikçi Toki başvuruları 07 Ocak 2022 (Yarın) tarihinde sona erecektir.

Antalya Manavgat Çeltikçi Toki kura sonuçları 2022

Toplam 222 adet daireden meydana gelen projedeki 25 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirilecektir.  Projede kura çekilişi yapılacak dairelerin 19 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Çekilişi yapılacak dairelerin 6 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Toplu konut projesindeki 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 85.20 metrekare, net 63.70 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projedeki 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 130.13 metrekare, net 97.30 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Toki kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacaktır. Kura çekilişi Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

Antalya Manavgat Çeltikçi Toki kura sonuçları 2022

Projede kura çekilişi yapıldıktan sonra sonuçlar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Konut projesinde kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

“Antalya Manavgat Çeltikçi Toki kura sonuçları 2022 ne zaman belli oluyor” için 3 yanıt

Merhaba ben Manavgat celtikci toki konut u için müracaat eddim TL odeyemeden hastanede yatiyorum virüsten dolayı yardımınıza ihtiyaç duyman için bekliyorum nasıl yardımcı olursunuz

Merhaba ben Manavgat celtikci toki konut 3+1 için kuraya katılmak için müracaat etim fakat TL ödeme yapamadigim için virüsten hastanede yatmaktayim gereken ilgiyi bekliyorum kuraya katılmak için müracaat edeyim

Merhaba bu proje hazır yapıldı mı yoksa başlanacak mı acaba

Yorumlar kapatıldı.