Kategoriler
Proje Haberleri

Antares Konutları satışları devam ediyor

Antares Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Konut projesinin konumu Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dolunay AVM Yatırım İşletme ve Konut İnşaat Tic. A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir.

Konut projesi 48 bin 673 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa edilmiştir. Bu arsa alanı üzerinde ise toplam 6 adet konut bloğu yer almaktadır. Altı adet konut bloğunda ise toplam 840 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1 ‘den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik Penthouse tarzında 7 artı 1 tripleks konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

48.673 metrekare alanda 6 blok ve toplam 840 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1 ‘den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik Penthouse tarzında 7 artı 1 tripleks konut seçenekleri bulunmaktadır. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 50.48 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 80.49 metrekare ile ve 96.81 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 119 metrekare ile 147.64 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 156.54 metrekare ile 190.83 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca Penthause keyfinde 7 artı 1 tripleks dairelerin büyüklüğü 380.31 metrekare olmaktadır. Bununla birlikte Antares Konutları Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Antares Alışveriş ve Yaşam merkezini de bünyesinde barındırmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede, sosyal olanaklar için 10.000 metrekare peyzaja ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları bulunmaktadır. Ayrıca tenis kortları, fitness, sauna ve hamam gibi olanakları içeren spor kompleksi mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bazı dairelerin yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her daireye özel 4.5 metrekare ile 5.5 metrekare arasında değişen depo alanı mevcuttur.

Antares Konutları nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Keçiören İlçesi Ayvalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Antares Konutları fiyatları ne kadardır?

Antares Konutları projesinde bankalardan yüzde 80 oranında 120 aya kadar sıfır konut kredisi imkanı sağlanmaktadır. Bunun dışında kişiye özel vadeli ödeme planları ve peşin alımda cazip fiyatlar sağlanmaktadır. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.613.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 daireler 2.583.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.810.000 TL’den satışa sunulmuştur. 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.125.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 7 artı 1 tripleks dairelerin fiyatı 9.266.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 411 49 87 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…