Kategoriler
Proje Haberleri

Antteras Nev ön talep topluyor

Antteras Nev İstanbul Beylerbeyi’nde hayata geçen bir projedir. Ant Yapı tarafından yapımına başlanan proje ön talep toplama aşamasındadır. Modern ve ferah evler tasarlayan inşaat firmasının yeni projesi hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Antteras Nev proje detayları ve dairelerin özellikleri

Antteras Nev projesi Küplüce Mahallesi, Saray Caddesi üzerinde yer almaktadır. Proje toplam 54 lüks konuttan oluşmaktadır. Bu konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak hazırlanmaktadır. 4+1 ve 5+1 dairelerin bazıları çatı dubleks olarak hazırlanmaktadır. Bütün dairelerde geniş balkon ya da teras bulunmaktadır. Bu alanlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Dairelerde salon ile mutfak ayrıdır. Her dairede ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyoları bulunmaktadır. Ebeveyn banyolarının sayısı evdeki yatak odası sayısına göre değişmektedir. Ebeveyn banyosu yatak odasının bir köşesinde yer almaktadır. Her daireye özel bir adet depolama alanı mevcuttur. Depolama alanı kapalı otopark içinde bulunmaktadır. Araçların park edilmesi için her konuta 2 araçlık kapalı otopark alanı ayrılmaktadır.

Antteras Nev projesinde site güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmeti verilecektir. Bu hizmet için ayrıca güvenlik kameraları da yerleştirilecektir. Kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yazın ise klima ile serinlemek mümkündür. Konutlarda kombi ve klimalar belirli bölümlerde takılı olarak hazırlanacaktır.

Antteras Nev projesi sosyal donatıları

Projede hem yetişkinler, hem çocuklar için sosyal alanlara yer verilmiştir. Site bahçesi özel çimler ve iklime uygun ağaçlar ile düzenlenmektedir. Kapalı sosyal tesis, çocuk oyun alanı ve oyun grupları, açık spor alanı hem yetişkinler hem çocukların kullanımına açıktır. Çocuklar için ayrıca çocuk oyun alanları ve parklar bulunmaktadır. Yetişkinlerin spor yapması için fitness salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Antteras Nev projesi şu anda ön talep toplama aşamasındadır. Ön talep avantajları ve fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için 0216 401 11 50 numarası bulunmaktadır. Bu numaranın dışında antterasnev.com adresinden de bilgi alıp ön talepte bulunabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız