Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

AP Forest Gate yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor

AP Forest Gate projesinde son daire satışlarına başlandı. Şani İnşaat tarafından inşa edilen proje Ankara’nın Yeni Batı Mahallesi’nde yer almaktadır. Karaçam ormanına sıfır konumda olmasının yanında alışveriş merkezlerine 5-15 dakikalık uzaklıktadır. Kent hayatından uzaklaşmadan doğa ile iç içe yaşama imkanı sunmaktadır. Projenin detayları ve kampanyaları hakkında detaylar için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.

AP Forest Gate Dairelerinin Özellikleri

AP Forest Gate toplam 23000 metrekarelik inşaat alanını kapsayan bir projedir. Proje kapsamında 72 adet daire, 6 adet müstakil villa yer almaktadır. Villalar, 5+1 olup brüt kullanım alanları 342 metrekaredir. Daireler ise 3+1 ve iki farklı yapıda 5+1 olarak inşa edilmektedir. 3+1 dairelerin brüt kullanım alanı 146 metrekaredir. 5+1 dairelerin ise brüt kullanım alanları, 193 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir. Binalarda merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Dış cephede mantolama ve ısı yalıtımı mevcuttur. Deprem yönetmeliğine uygun ve depreme dayanıklıdır. Daire kat satısı 3-12 arasında değişmektedir. Yüksek dairelere çıkmak için hem insan, hem yük taşıyan asansör sistemi mevcuttur. Asansöre ek olarak engelliler için rampa ve geniş koridorlar da projede göz ardı edilmemektedir. Güvenlik için 7 gün 24 saat sistem mevcuttur. Araçların rahat park edilmesi için her daireye otopark hazırlanmaktadır.

AP Forest Gate şehrin merkezinde ancak sorunların dışında sloganı ile hayata geçirilmektedir. Bol oksijenli havaya ek olarak farklı aktiviteler için özel alanlara sahiptir. Proje kapsamında  fitness center, sauna, fin hamamı, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları ve spor alanları inşa edilmektedir. Bu alanlar hem çocuklar, hem yetişkinler için hazırlanmaktadır.

Kampanya Detayları ve Kredi Faizleri

AP Forest Gate daireleri satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görmektedir. Son daire satışlarına gelinen projede anahtar teslimlerinin 2023 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanmaktadır. Firma kalan son dairelere özel kampanya başlatmış bulunmaktadır. Bu kampanya dahilinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulmaktadır. Yarısı peşin ödemelerde ise kalan diğer yarısını daire tesliminde ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Daire satın alımlarında peşin ödemeler gibi taksitli ödeme için de kampanyalar mevcut. 12 ay taksitli ödemelerde sıfır faiz imkanı vardır. 24 aylık taksitlerde yüzde 0,99, 120 taksitlerde ise yüzde 1,69 faiz oranları mevcuttur.

Dairelerin tam fiyatları hakkında bilgi verilmemiş fakat bilgi almak için 0 549 923 06 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız