Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

AP İst Port 36 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

AP İst Port Ankara Yenimahalle’de bulunan bir konut projesidir. Şani İnşaat tarafından hayata geçirilen proje farklı büyüklükte rezidanslar ve dükkanlardan oluşmaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, genel özellikleri ve daireler hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

AP İst Port toplam 20.000 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu arsa üzerinde 120 cadde dükkan ve 725 adet rezidans bulunmaktadır. Rezidanslar 1+1, 2,5+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak farklı büyüklüklere sahiptir. Binaların her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş yapılı oldukları için hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Binaların yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Yalıtım yönetmeliği ve deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Daireleri ısıtmak için elektrikli ısınma sistemleri kullanılmaktadır.

AP İst Port projesinde araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Dairelerin güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Site içinde sosyal donatılar da özenle hazırlanmaktadır. Spor yapmak için özel basketbol sahası ve fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu da site içinde yer almaktadır. Kapalı yüzme havuzunda hem yetişkinler hem çocuklar yüzebilmektedir. Kişisel bakım içinse sauna, Türk hamamı, SPA mevcuttur.

Proje konum olarak da önemli yerlere yakın mesafededir. Göksu Parkı’na 3 dakika, Metromall AVM ve Optimum AVM’ye 10 dakika mesafede yer almaktadır.

AP İst Port dairelerinin büyüklükleri

Projede farklı büyüklüklerde çok sayıda daire yer almaktadır. Projenin en küçük daireleri olan 1 oda 1 salon daireler 55 ile 59 metrekare arasında büyüklüklere sahiptir. 2,5+1 daireler bağımlı mutfak ve bağımsız mutfak olmak üzere iki tiptir. Dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 134 metrekare arasında değişmektedir. 3 oda 1 salon dairelerde hem bağımlı hem bağımsız mutfaklara sahip olarak farklı tiplerde yer almaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri 103 metrekare ile 154 metrekare arasında değişmektedir. Son olarak ise projenin geniş daireleri olan 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu daireler ise 141 metrekare ile 256 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir.

AP İst Port dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Dairelerin fiyatları şu anda 499 binden başlamaktadır. Peşinat ödemeli olarak 36 aya kadar vade farksız satın alma imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0549 923 06 06 ve 0549 923 09 09 numaraları bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız