Kategoriler
Proje Haberleri

Aras Evleri 2 lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu

Ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile Aras Evleri 2 konut projesi  sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Ula İlçesinde yükselen proje Asya Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilecektir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projede villalar lansman fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Aras Evleri 2 Hangi İmkanları Sunuyor?

Muğla villa projesi, Ula İlçesi Gökova Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Aras Evleri 2 kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar son derece lüks bir mimariyle donatılmıştır. Ayrıca villa içlerinde vestiyer, kiler, şömine, ankastre set gibi imkanlar bulunmaktadır.

Projede her villanın kendine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark yer almaktadır. Muğla villa projesi kapsamında tek tip müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 92 metrekare alana sahiptir.

Muğla villa projesi nerede hayata geçiriliyor?

Muğla villa projesi, Gökova merkezde ilkokul karşısında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Akyakaya da 2 km uzaklıktadır.

Villalar ne kadara satışa sunuldu?

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 2+1 tip villalar 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlardır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 161 24 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…