Kategoriler
Proje Haberleri

Aras Yapı Konut projesinde satışlar devam ediyor

Aras Yapı Konut projesi Sinop’ta yer alan bir projedir. Proje Çalışkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede farklı büyüklüklerde ve tiplerde daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aras Yapı Konut toplam 2398 metrekare alan üzerine inşa edilmiştir. ektedir. Alan üzerinde toplam 17 adet konut vardır. Konutlar 1+1’den 3+1’e kadar farklı büyüklüklere sahiptir. Bütün dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yazlık hem kışlık olarak kullanılmaktadır. Dairelerin bazılarında salon ile mutfak ayrı bazılarında birleşiktir. Bütün mutfaklarda özel tasarımlı birinci sınıf kalitede mutfak dolabı yer almaktadır. Konutların iç kapıları özel tasarımlı ve dayanıklıdır. Dış kapılar çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır.

Aras Yapı sitesi içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Otopark alanına hem site sakinleri hem de misafirleri araçlarını park edebilir. Güvenlik için kameralı güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına göre inşa edilmiştir.

Aras Yapı Konut konumu ve satış fiyatları

Proje önemli yerlere yakın konumdadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, eczane, hastane, cami, market, semt pazarı, parka yürüme mesafesindedir. Manzara olarak deniz, doğa ve yeşil alan manzarası bulunmaktadır. Daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Aras Yapı Konut projesi dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 80 metrekare kullanım alanına sahip 2+1 daireler şu anda 1 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır. 100 metrekare kullanım alanına sahip 3+1 daireler ise 2 milyon 150 bin TL’den satılmaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (542) 250 12 23 cep telefonu bulunmaktadır. Ayrıca 0368 261 09 98 numarası da proje hakkında bilgi vermektedir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız