Kategoriler
Proje Haberleri

Arcity Sakarya satışları devam ediyor

Arcity Sakarya konut projesi isminden de anlaşılacağı üzere Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 84 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca bu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında modern yapısı ile dikkat çeken, her biri 3 katlı bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 84 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 35 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatılar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı ve ferah bahçe alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte her blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Arcity Sakarya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde konumlanan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Arcity Sakarya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 50 metrekare olan 1 artı 1 daireler 680.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 015 57 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…