Kategoriler
Proje Haberleri

Aren Deluxe Villaları Selçuklu satışları başladı

Aren Deluxe Villaları Selçuklu konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Selçuklu İlçesinde yükselen proje Aren İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuklu İlçesi Parsana Mahallesi üzerindeki 10 bin 12 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kuşadası villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu özelliğiyle kombi, elektrik, panjur, alarm sistemi, gaz alarmını telefonunuzdan kontrol imkanına sahip olursunuz. Ayrıca villalarda vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, panjur, ankastre set, bulaşık makinesi gibi donanımlar yer almaktadır. Projede 400 ve 700 metrekare arasında değişen bahçe alanları yer almaktadır.

17 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, müstakil bahçe gibi olanaklar sunulmaktadır. Kuşadası villa projesi kapsamında toplam 26 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje kapsamında güvenlik, barbekü alanı gibi olanaklar da sunulmaktadır. Ayrıca bu villalar brüt 270 metrekarelik alana sahiptir.

Aren Deluxe Villaları Selçuklu fiyatları ne kadar?

Konya villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

270 metrekare brüt alana sahip 5+1 villalar 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Satışlar sırasında takas teklifleri de kabul edilmektedir.

Aren Deluxe Villaları Selçuklu nerede yer alıyor?

Villa projesi, Konya Selçuklu’nun Parsana Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Projenin Temmuz 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0546 644 17 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…