Kategoriler
Proje Haberleri

Aren Premium Villaları lansmana özel fiyatlarla satışta

Aren Premium Villaları projesi site konsepti olarak tasarlanmış bir villa projesidir. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aren İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.051 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aren İnşaat güvencesi ile yükselen proje Aren İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.051 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 8 adet villa yer almaktadır. Her villa 506 metrekarelik alan üzerine konumlandırılmıştır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 370 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 325 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bahçe alanında otomasyonlu sulama sistemi yer almaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Ayrıca yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında; salon, mutfak, misafir yatak odası, antre, tuvalet, zemin terası ve merdiven evi yer almaktadır. Üst katında ise; ebeveyn yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo-hamam, antre, 2 adet balkon ve merdiven evi yer almaktadır. Ayrıca villaların terasları 75 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Aren Premium Villaları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aren Premium Villaları fiyatları ne kadardır?

Aren Premium Villaları projesinde yalnızca 1 villa için lansmana özel satış avantajı bulunmaktadır. Bununla birlikte projede uygun ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 370 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 6.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Takas teklifleri değerlendirilmektedir. Ancak ön ödeme olarak kabul edilmeyip villa teslimi esnasında kalan ödeme içerisine dahil edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (546) 644 17 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…